Het was een goed jaar, weer veel veranderingen. Ons gezin is uitgebreid met een zoon. En een kat. 😉 En een hoop chaos. Maar ook veel warmte, rust en schoonheid. Ik ben veel veranderd. Ik ben gegroeid tot een aantal beslissingen en veranderingen. Om mijn hart te volgen. (Dit leg ik hier uit: https://maruszak.photo/woord-uit-de-grond-van-mijn-hart-veranderingen-cadeaus-en-fotosessie-van-amelien/). Ik heb dit jaar veel nieuwe dingen geleerd. Ik heb een fotostudio op poten gezet. En ik hoop dat ik volgend jaar veel mooie vrouwen mag uitnodigen en een spiegel voor ze kan zijn en ze laten zien hoe mooi en sterk ze zijn. En prachtige portretten samen maken. (zo spannend! Ik kan niet wachten!)
Voor 2023 wens ik jullie en mezelf vrede, innerlijke kracht en licht, goede vrienden, uitgestrekte helpende handen en kracht om deze handen te accepteren. Ik wens ons warmte en liefde. En vooraal laten we met een hoopvolle blik op de toekomst kijken. Karolina