Karolina Maruszak - Photography

Jouw familie door mijn lens…

We hebben één leven, dat voorbij lijkt te gaan in een oogwenk. Onze kinderen groeien als kool. Je herinnert je nog hoe gisteren je zoon voor het eerst naar je glimlachte en onhandig met zijn kleine handjes je hand vastpakte, hoe je dochter haar eerste stapjes zette (om vervolgens in je armen te landen). Of toen je ze op je heup of op de rug droeg en ze omhoog gooide. En op een gegeven moment komt alles nog een laatste keer. Al weet je (gelukkig) nooit dat vandaag die laatste was. Kinderen groeien op en deze momenten glippen ongemerkt uit ons leven om alleen in onze herinneringen te blijven leven. Andere tijden komen, ook mooi. Een puber die met tegenzin maar alsnog komt knuffelen, misschien vaker met zijn ogen rolt en zichzelf eerder man dan kind voelt, maar toch mooi. Wat een groot voorrecht is het om hen op deze reis te mogen begeleiden en ondersteunen. In hun bloei, in evolutie.

Laten we al deze momenten niet in de vergetelheid terecht doen komen. Noch wij, noch onze kinderen zullen morgen zo jong zijn. En hoe zullen ze ons herinneren als we weg zijn? Welke herinneringen laten we achter? Wat vinden ze als ze naar jouw foto’s zoeken? Laat ons daarom een moment tijd nemen voor mekaar, om echt samen te zijn. En ik ben er dan om dat moment te vangen in mijn camera. Jullie kunnen gewoon zijn wie jullie zijn, vertrouw op mij om een tastbare herinnering te creëren aan die fijne tijd samen.

In mijn foto’s probeer ik het tijdelijke te vereeuwigen. Ik ga op zoek naar echte emoties en probeer het hier en nu te vangen, met alles erop en eraan, zoals het echt is. Een blauwe plek op een kinderknie, spattende laarsjes in een waterplas, tienerzusjes die gegeneerd staan te gniffelen wanneer hun ouders kussen… Ik probeer in mijn foto’s de ziel van mijn onderwerp weer te geven, door zo weinig mogelijk te interfereren, maar meer te observeren en te laten ontstaan.

Ik geloof heilig in de magie van fotografie. In het kunnen ophalen van een herinnering aan de hand van iets tastbaars. Samen creëren we die mooie herinneringen die door mijn foto’s voor jou en jouw familie voor altijd levend zullen blijven. Herinneringen gesloten in mooie beelden die door jouw kinderen, hun kinderen en de kinderen van hun kinderen gekoesterd kunnen worden. Als dat geen magie is, dan weet ik het ook niet 🙂

En in plaats van vergeten te worden in de veelheid aan foto’s in de galerij van jouw telefoon, zal je deze beelden hebben als een beperkt aantal professioneel gekozen en afgewerkte foto’s, al dan niet in een album, in onze luxe foliobox, of prijkend aan jouw muur als decoratieve print. Zo zal elke foto een klein kunstwerk op zich zijn waarop jij en jouw dierbaren in de spotlights staan… 

Hoe werkt het?

Druk op de blauwe knop hieronder om een afspraak te maken voor een telefoontje of videogesprek. Dan kunnen we een datum zoeken en praten we over jouw visie over de sessie, en over de mogelijkheden. Stel alle vragen die je wil! Ik kan je helpen bij het kiezen van je garderobe, en als je een visagist of een kapper wil voor de sessie, kan ik die voor jou regelen. Je hoeft je nergens zorgen over te maken.

Op de dag van de sessie kan je rekenen op mijn begeleiding, mocht je die nodig hebben. Mijn sessies verlopen soepel en pijnloos :). En ik doe mijn best om je verliefd te laten worden op het eindresultaat.

Later kies je hoeveel en welke foto’s je graag zou willen, en in welke vorm. Wordt het een mooie wanddecoratie of een prachtige foliobox? Fotos a la carte beginnen van 450 euro en mijn fotopakketten vanaf 1200 euro maar het fijne ervan zullen we overlopen in het gesprek. De door jou gekozen foto’s zijn door mij verfijnd, en worden afgedrukt in galerij-kwaliteit. Voor elke afgedrukte foto krijg je ook de digitale versie.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy
                                                   

Deze inhoud is beschermd. Rechts-klikken is uitgeschakeld.

Content is protected. Right-click function is disabled.