We konden niet zo veel shooten vorig jaar. De Cultuursector (waarin ik tot vorig jaar bijna exclusief werkte) staat stil. Nog steeds. Tot onze grote spijt…

Der komende weken zal ik jullie een paar  fantastische families laten zien die ik vorige zomer voor mijn lens kreeg. Sommige foto’s stonden al op mijn website, facebook en instagram, maar hier nu gewoon een paar foto’s van elke familie. Want het zou jammer zijn om ze niet te tonen 😉

en tussendoor ook een paar  throwbacks naar evenementen, concerten en voorstellingen van toen het nog mocht. Vergeef me als het misschien opgewarmde kost is. Het komt vanuit gemis. Ik hoop dat ik jullie gauw terug wat nieuwe dingen zal mogen tonen…

De eerste familie die ik jullie wou tonen: Miek & Jelle & Nelle.

De eerste foto van Nelle heb ik gemaakt tijdens een soundcheck op de schoot van haar papa, terwijl ze enthousiast aan het trommelen was…

En zie hoe groot ze nu al is! Wat groeit ze snel. Maar ze blijft even schattig! Dat zijn ze alledrie eigenlijk wel <3

Onderaan paar fotos van de vorige zomer.