Deze familie mocht ik al paar keer fotograferen en in verschillende omstandigheden. Op het ijs, ’s avonds in de stad tussen sfeervolle kerstlichtjes, op een tienerfeestje, tijdens de turnlessen van de meisjes en bij een eindejaar optreden van De Nieuwe Muziekschool in Mortsel die gerund wordt door Mieke en Steven.

Ik vind het super tof als mensen terugkomen. Als ik tijd en verandering in mijn foto’s kan vastleggen. En als je mensen beter leert kennen, kan je ook ze beter tonen in je foto’s. Niet allen maar hun uiterlijk, maar meer hun karakter en wie ze zijn, hun emoties en banden met anderen. Als fotograaf vind ik het belangrijk om in mijn foto’s het ‘echte’ van de persoon te tonen. De eigenheid. Datgene wat jou jou maakt. Dat als jouw dierbaren op de foto kijken jou ineens herkenen door de manier hoe je je haar goed legt, hoe je lacht als je iets echt grappig vindt, of als jouw man je net een flauwe mop heeft verteld. Die momenten waarop ik vergeet dat ik sta daar met mijn camera.