Queens. #1
Stephanie.
Stephanie voert een zware strijd but hey, look at her!💪💪💪 Mooi, jong en zeer moedig. ❤
Dit is mijn eerste sessie in het prachtige Elewijt Kasteel in Zemst.
Het paleis waar Rubens de laatste 6 jaar van zijn leven doorbracht. Een prachtige en uiterst inspirerende plek. ❤ (echt elke keer kan ik niet geloven hoe grote gelukzek ik ben ❤ ! ) Ik mag hier dus de komende twee maanden werken. Hier nodig ik vrouwen uit om samen hun innerlijke koningin te zoeken. Hun schoonheid en kracht. En ja, deze innerlijke koningin gaat niet over kleding of tiara’s. Maar… deze plek vroeg om mooie jurken… 😃 Daarom maak ik voor elke fotoshoot zelf de jurken. We maken hier plezier, we vergeten voor een momentje ons dagelijkse leven en reizen in de tijd. ❤
heb je zien om me te doen? Laat het maar weten! 🙂 ❤