Karolina Maruszak - Photography

voor de mama’s…

Misschien is het een cliché dat je het verstrijken van de tijd het hardste voelt als je opgroeiende kinderen hebt. Maar clichés komen ook ergens vandaan… Sinds ik zelf moeder ben, kijk ik elke dag naar mijn kinderen, hoe ze veranderen, leren, onafhankelijk worden. Elke mijlpaal maakt je enerzijds blij en anderzijds verdrietig, omdat je weet dat je nooit meer terug kant naar gisteren. En het ergste is dat we nooit weten wanneer de laatste keer is dat we iets doen. We vergeten snel hoe het gisteren was, hoe ze bewogen, zich gedroegen, eruit zagen. Je kunt de tijd niet stoppen, maar je kunt wel een beetje vals spelen. En ik nodig je uit, lieve moeder, om mijn partner in crime te zijn. Laten we de tijd stoppen… Laten we haar om de tuin leiden en een stukje ervan voor altijd bewaren…

 

Ter gelegenheid van Moederdag heb ik een speciale aanbieding voor jou. Een goed voorbereide fotoshoot (met styling consultatie en verwensessie met mijn visagiste) voor jou en je kind of je moeder. In mijn fotostudio of als je wilt op locatie buiten.

Je krijgt 2 foto’s naar keuze, afgewerkt, afgedrukt en ingelijst in passe partout voor een prijs van 490 euro.

Klik en kies het moment waarop je een moment hebt zodat we elkaar kunnen leren kennen en waarin je me kunt vertellen hoe je wilt dat ik je fotografeer 🙂

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy
                                                   

Deze inhoud is beschermd. Rechts-klikken is uitgeschakeld.

Content is protected. Right-click function is disabled.